Ingredients
- 1 creïlla mitjana
- 1 pastilla de caldo
- Un tros de pa dur
- 2 alls
- Julivert picat
- Pebre
- Pinyons
- Ralladura de llima
- Una cullerada de mantega de porc
- Un pessic de canyella
- Oli d’oliva
- Farina
- Fulles de col
Preparació
- Bullir la creïlla
- Banyar i escórrer el tros de pa dur
- Fer una massa amb la creïlla, el pa, els alls, el julivert picat, el pebre, els pinyons, la ralladura de llima la canyella i la mantega de porc
- Calfar l’oli (com a mig got de vi) en una paella
- En un bol, posar un munt de farina i fer un clot al centre per a incloure un pessic de pebre
- Afegir al bol l’oli calent i remoure perquè la farina se sofrija
- Quan l’oli es refrede, afegir la massa anterior amb la resta d’ingredients i pastar de nou
- Per a fer les pilotes, ens podem banyar les mans amb suc de llima
- Embolicar les pilotes amb un parell de fulles de col
- Coure les pilotes en caldo d’olla