Ingredients
- Un pimentó mitjà per persona
- Arròs
- Tomaca triturada
- Un gra d’all
- Carn picada (porc, vedella o amb les dues)
- Oli d’oliva
- Sal
- Julivert
Preparació
- Posar oli en una paella per a sofregir la carn, l’all laminat, el julivert picat i un pessic de sal
- Quan aquests ingredients estiguen sofregits, afegir l’arròs (més o menys un grapat per persona)
- Afegir la tomaca triturada sense que arribe a bullir
- Segons l’acidesa de la tomaca, podem afegir una cullerada de sucre per a contrastar-lo
- Obrir els pimentons per l’extrem de la cua, extraure les llavors i netejar l’interior
- Omplir-los amb l’arròs cuinat i tapar de nou amb la part de la cua
- Embolicar amb paper d’alumini cadascuna dels pimentons farcits per a coure’ls en l’olla de pressió (30 minuts o ¾ d’hora a foc lleu) o en el forn (30 minuts)